GI “21.maj”: PES saopštio da su za šest mjeseci učinili više od svih prethodnika – imaju smisla za humor

GI “21.maj”: PES saopštio da su za šest mjeseci učinili više od svih prethodnika – imaju smisla za humor

PES je juče nakon sjednice Glavnog odbora izdao saopštenje i pokazao da ima smisla za humor, saopštili su iz Građanske inicijative '21.maj'.

“Naime, Glavni odbor ove partije, koja podsjeća na bledunjavu kopiju DPS-a, saopštio je da je Spajićeva Vlada za pola godine učinila više nego sve prethodne izvršne vlasti. Odista, ako zaboravimo na to da je ova vlada u rangu najgorih DPS-ovih vlada, ipak se mora priznati da nije lošija od prethodne dvije pro-litijaške vlade” , kazali su oni.

Međutim, kada se PES poziva na pohvale sa međunarodnih adresa onda treba da se, navode oni u saopštenju, sjeti da su slične pohvale stizale Krivokapiću i Abazoviću.

“Ipak, Krivokapićje brzo otpisan iako je “posjedovao nadljudske sposobnosti”, dok je Abazović premijersku karijeru završio kao internacionalni politički prevarant, saučesnik u uzurpaciji crnogorske sakralne i kulturne baštine i Vučićev teatralni potrčko”, kazali su iz GI ”21 maj”.

Zato funkcioneri PES-a treba da znaju da će se, prema njihovim riječima, zapadna podrška i “evropski mandat” brzo istopiti ukoliko nastave da se u međunarodnim tijelima savijaju pred interesima Srbije i Rusije ili ako na unutrašnjem planu intenziviraju koketiranje sa Vučićevim političkim i crkvenim ekspoziturama.

“Trenutno im za utjehu može biti samo to što i ovakav PES nije lošiji od Milatovićeve frakcije, niti gori od Demokrata ili onih koji s moskovskim instrukcijama čekaju na rekonstrukciju Vlade. PES je u stvari najsličniji bezličnoj i dezorijentisanoj opoziciji tako da je za njega važno da pokuša pažljivije da se suoči sa vlastitim likom u ogledalu”, zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.