Majke Srebrenice zahvalile crnogorskim gradovima koji podržavaju Rezoluciju UN

PRAVA STRANA HISTORIJE

Majke Srebrenice zahvalile crnogorskim gradovima koji podržavaju Rezoluciju UN

Zahvalne slobodarskom Cetinju! Prijestonica je uvijek bila na pravoj strani historije, hvala Vam

Majke Srebrenice uputile su zahvalnost crnogorskim gradovima na podršci koju su pružili njima i gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić ranije je pozvala prijateljske i gradove pobratime da podrže Rezoluciju Ujedinjenih nacija o genocidu u Srebrenici. Inicijativu iz Sarajeva podržali su Cetinje, Bar, Bijelo Polje, Gusinje i Plav.

U objavi na mreži X one su izrazile zahvalnost i napisale: 

- Gradonačelnica je svojom inicijativom udružila gradove i općine širom regiona. Hvala Vam!"

Zahvalnica Cetinju bila je u vidu posebne objave.

- Zahvalne slobodarskom Cetinju! Prijestonica je uvijek bila na pravoj strani historije, hvala Vam - navele su na Majke Srebrenice na mreži X.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.