Spajić: Vlada nikad neće zaboraviti svoje tragično nastradale sinove i kćeri
Milojko Spajić

"U saradnji sa Zogovićem pronaćićemo način da porodice žrtava budu obeštećene"

Spajić: Vlada nikad neće zaboraviti svoje tragično nastradale sinove i kćeri

Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje tragično nastradale kćeri i sinove - napisao je na mreži Iks (X) premijer Milojko Spajić dodajući da je 30. april dan kada se sa posebnim pijetetom sjećamo žrtava murinske tragedije, među kojima i troje djece.

Porodice, kaže, nikada neće zacijeliti rane zbog gubitka najdražih.

"Ali će poslije 25 godina ova Vlada, u saradnji sa inicijatorom poslanikom Milunom Zogovićem, naći način da porodice žrtava budu obeštećene. Naša je obaveza da ne pravimo razlike među žrtvama i događajima, već da pokažemo isti tretman za sve, jer je samo to put ka pravoj građanskoj državi, u kojoj niko nije zapostavljen", kazao je Spajić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.