Mandić položio vijenac na spomenik žrtvama NATO bombardovanja u Murinu: Mnogo puta sam bio ovdje, prvi put kao predstavnik državnog organa
Foto: Skupština Crne Gore

Mandić položio vijenac na spomenik žrtvama NATO bombardovanja u Murinu: Mnogo puta sam bio ovdje, prvi put kao predstavnik državnog organa

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac na spomenik u Murinu odajući na taj način poštovanje i iskazujući znak sjećanja na nevine žrtve koji su na današnji dan prije 25 godina izgubile svoje živote prilikom NATO bombardovanja tog mjesta, saopšteno je iz Skupštine.

Mandić je vijenac posvetio „Nevinim žrtvama NATO bombardovanja Murina 1999.“ ističući da se danas poklanja sjenima šestoro mučenika – Olivere, Julije, Milke, Manojla, Miroslava i Vukića, te dodajući da ih naša zemlja nikada neće zaboraviti.

“Gotovo svake godine sam dolazio u Murino na ovaj datum, ali ove godine po prvi put dolazim u ime Skupštine, odnosno države Crne Gore, da iskažem poštovanje i da se poklonim njihovoj nevinoj žrtvi”, istakao je predsjednik Mandić.

On je nakon polaganja vijenca prisustvovao Duhovnoj akademiji u organizaciji Eparhije budimljansko-nikšićke, Srpskog nacionalnog savjeta i Mjesne zajednice Murina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.