U Šavniku oduzeta četiri lovačka karabina od tri osobe
Foto: Uprava policije Crne Gore

U Šavniku oduzeta četiri lovačka karabina od tri osobe

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ”Zapad” – Stanice policije Šavnik su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontrolisali vozilo kotorskih registarskih oznaka kojim je upravljao G.B. (37) iz Kotora.

”Izvršenim pregledom ovog vozila policijski službenici su pronašli lovački karabin marke”Bergara“ sa 37 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu”, saopšteno je iz Uprave policije.

IMG2394

Foto: Uprava policije Crne Gore

Takođe, daljom kontrolom saobraćaja, policija je u Šavniku kontrolisala i vozilo bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao C.D. iz Budve (53) dok se na mjestu suvozača nalazilo lice M.M. (43) iz Podgorice.

Kod C.D. pronađen je lovački karabin "Rossler Titan" kao i lovački karabin marke "Remington" sa 19 komada puščane bojeve municije, dok je kod lica M.M pronađen lovački karabin marke ”Sako“ i 10 komada puščane bojeve municije u ilegalnom posjedu. 

Sa događajima je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilkaštvu u Pljevljima koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, nakon čega su mu spisi predmeta dostavljeni na ocjenu i mišljenje.

”Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ”Zapad“, u svojoj zoni odgovornosti, u kontinuitetu preduzimaju progresivne i reaktivne mjere i radnje koje imaju za cilj stvaranje i održavanje povoljnog i stabilanog ambijenta za život građana”, poručuje se u saopštenju UP-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.