Jedna osoba teže povrijeđena u udesu u Tivtu
Foto: Služba zaštite i spašavanja Tivat

Na raskrsnici kod aerodroma

Jedna osoba teže povrijeđena u udesu u Tivtu

Jedna osoba je teže povrijeđena u udesu koji se sinoć desio na raskrsnici kod aerodroma u Tivtu, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Tivat.

Kako su naveli, oko 23 sata su dobili poziv da se desio težak saobraćajni udes na raskrsnici kod aerodroma.

"Na intervenciju izašli 8 (osam) pripadnika SZS sa 3 (tri) specijalna vozila i komandnim vozilom. Na licu mjesta smo zatekli lice zaglavljeno u vozilo i odmah pristupili oslobađanju istog. Nakon što smo oslobodili unesrećenog, istog smo izvukli iz vozila i pripremili za transport odnosno na nosila ga ubacili u vozilo Hitne pomoći", kazali su iz Službe zaštite i spašavanja u Tivtu. 

Kako dodaju, po nezvaničnim informacijama jedna osoba je teško povrijeđena, ali nije životno ugrožena.

Na lice mjesta bili pripadnici Uprave policije, Hitne pomoći i Komunalne policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.