Eraković: Demanti Stejt Departmenta, još jedan diplomatski šamar Spajićevoj Vladi

Eraković: Demanti Stejt Departmenta, još jedan diplomatski šamar Spajićevoj Vladi

Demanti Stejt Departmenta da Vašington ne posreduje u vezi sa amandmanima Crne Gore, novi je diplomatski šamar nezreloj i neozbiljnoj Vlad, kazao je potpredsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i poslanik u Skupštini Crne Gore Jevto Eraković.

- Danas smo saznali kako je poslanica vladajućeg PES-a, Jelena Nedović, u nastojanju da opravda nejasan i nedefinisan, a prije svega kukavički stav Vlade Crne Gore prema Rezoliciji o genocidu u Srebrenici, izmislila da su Sjedinjene Države posredovale prilikom izrade amandmana na predloženi tekst Rezolucije - naveo je.

Spoljna politika Crne Gore, ocijenio je Eraković, sve više liči na cirkus.

- Ta činjenica ne bi predstavljala toliki problem ukoliko bi se šteta odnosila samo na premijera Spajića i resorne ministre. Nažalost pogubne posljedice diletantskog vođenja politike trpe država Crna Gora i njeni građani. Pitamo Vladu Crne Gore i konstituente vladajuće većine – kada je kraj njihovom blamiranju? Koliko još paf-paf udaraca će morati da istrpe, kako bi shvatili da se na ovakav amaterski, neozbiljan i neznaven način ne vodi spoljna politika jedne ozbiljne države, kakva je Crne Gora - rekao je Eraković.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.