Vujović: Ne mogu zajedno EU i negatori genocida, Spajiću, moračeš da izabereš

Vujović: Ne mogu zajedno EU i negatori genocida, Spajiću, moračeš da izabereš

Prošlost će nam se vraćati kao tema sve dok se sa njom ne suočimo, ocijenio je predsjednik SDP-a, Ivan Vujović.

On je poručio premijeru Milojku Spajiću da "ne idu zejedno EU i DF, tj. negaori genocida".

-Oni koji odbijaju suoĉavanje i traže alibije za zlo iz prošlosti sprječavaju priču o budućnosti. Zamislimo da je Njemačka rekla poslije 2. sv.rata: ne zanima nas nacistička prošlost jer nas to svađa i dijeli. Da su kazali, da, bilo je zločina ali to je djelo pojedinaca nema to veze ni sa kakvom politikom, okrenimo se budućnosti u koju idemo zajedno sa sljedbenicima Majn Kampfa. Prevedeno na vrijeme sadašnje: Spajiću, ne mogu zajedno i EU i DF tj.negatori genocida. Moraćeš da izabereš, kazao je Vujović.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.