Jaz nikad prljaviji, rupe na putu, goste dočekuju smeće, pacovi, zmije:
Detalj sa Jaza, Foto: Čitalac vijesti,

Jaz nikad prljaviji, rupe na putu, goste dočekuju smeće, pacovi, zmije: "Jednog dana će aždaja izaći iz trske"

Sve je neuredno, neokošeno, puno smeća, staze užasne, a put do Jaza rupa do rupe, ako ga potrefiš , jer se ne vidi od drača, trske... Komaraci, zmije, pacovi, jednog dana će aždaja izaći iz one trske. Jednom riječju kolaps, Jaz nikada prljaviji...

Tim riječima stanje na jednoj od najljepših plaža opisuju mještani, ali i vlasnici lokala na Jazu.

Redakciji "Vijesti" dostavljene su fotografije koje potvrđuju kako izgleda zaleđe same plaže.

Ovo je, kako kažu mještani i vlasnici lokala, sramota.

"Kako da nam dođu turisti. Vlasnici se trude da dotjeraju lokale, da srede parkirališta. Čak i kupe smeće po stazi, ali mi ne možemo da kosimo drače i trsku. Ne možemo da krpimo rupe po asfaltu i nemamo kamione da bi odvozili smeće do glavnih deponija. Putnički automobili ne mogu da oštete asfalt i da naprave rupe. Te rupe prave 'mikseri', 'betonjerke' kamioni sa teretom od preko 15, 20 tona, bageri, drobilice, valjkovi", kažu mještani i vlasnici lokala na Jazu.

Mještanka i vlasnica lokala na plaži, Nada Marović kaže za "Vijesti" da je stanje neizdrživo.

"Ne interesuje me ko je u kojoj partiji ko se bori za stolicu i fotelju, mene interesuju privatnici i vlasnici lokala na Jazu i želim da zaštitim i svoj i njihov interes i prava. Pogledajmo 15 godina unazad Jaz, sjetimo se svih dešavanja na ovoj predivnoj plaži i njenom okruženju, sad nas ne mogu naći ni putem navigacije", naglasila je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.