Uhapšen službenik MUP-a: Na karting stazi, automobilom namjerno udario maloljetnika

Uhapšen službenik MUP-a: Na karting stazi, automobilom namjerno udario maloljetnika

Budvanin M.K. (26), službenik MUP-a, uhapšen je danas nakon što je autom udario maloljetnika na karting stazi u zaleđu Plaže Jaz.

-Naime, policija je 15. juna obaviještena da je na karting stazi u zaleđu plaže Jaz, vozač automobila ,,WV Turan“ bijele boje, budvanskih registarskih oznaka, krenuo svojim vozilom u pravcu više lica sa očiglednom namjerom da ih udari vozilom i to u više navrata, kada je i ostvario kontakt sa oštećenim, maloljetnim licem, na način što ga je udario vozilom u pokretu, dok su ostala lica uspjela da se sklone iza drugih vozila. Ovo lice se nakon toga uputilo u pravcu Jadranskog puta, gdje je izazvao saobraćajnu nezgodu, udarivši pomenutim automobilom u stub ulične rasvjete a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu - saopštila je policija..

Povrijeđeno lice je transportovano u prostorije Hitne medicinske pomoći gdje su mu konstatovane lakse tjelesne povrede.

Takođe, u navodima građana koji su bili svjedoci pomenutih događaja se ističe da se ovo lice predstavilo kao policijski službenik, stavljajući na uvid određenu legitimaciju nalik na službenu.

-Nakon preduzimanja niza službenih mjera i radnji, brzom reakcijom na terenu, policija je identifikovala a potom lišila slobode lice M.K.(26) iz Budve, za kojeg je utvrđeno da se radi o službeniku Ministarstva unutrašnjih poslova-Filijale za upravne unutrašnje poslove u Budvi koji je radno angažovan na određeno vrijeme, a koji nije policijski službenik pa samim tim nije mogao imati policijsku službenu legitimaciju -  navedeno je u saopštenju UP.

O preduzetim mjerama i radnjama, upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, po čijem je nalogu protiv M.K. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom lažno predstavljanje. Imenovanom je danas, nakon saslušanja kod tužioca određeno zadržavanje do 72 časa.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.