OKS: Đoković potvrdio učešće na Olimpijskim igrama

OKS: Đoković potvrdio učešće na Olimpijskim igrama

Teniski turnir na Olimpijskim igrama će se održati u periodu od 27. jula do 4. avgusta.

Olimpijski komitet Srbije saopštio je da je Novak Đoković potvrdio nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Đoković je početkom juna operisao meniskus desnog koljena u Parizu, nakon što se zbog povrede povukao sa Rolan Garosa. Posle ljekarske intervencije nastup, trenutno trećeg tenisera svijeta, na Olimpijskim igrama bio je upitan. Ipak, Olimpijski komitet Srbije je potvrdio Đokovićevo igranje u Parizu.

Đoković iza sebe ima četiri nastupa na Olimpijskim igrama i bronzanu medalju sa turnira u Pekingu 2008, dok će Dušan Lajović koji je takođe potvrdio nastup debitovati na najvećoj sportskoj smotri.

Teniski turnir na Olimpijskim igrama će se održati u periodu od 27. jula do 4. avgusta. Olimpijski tim Srbije za Igre u Parizu trenutno broji 96 sportista, a do kraja kvalifikacionog perioda ostalo je još samo nekoliko nedjelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.