Radulovića traže zbog silovanja dvadesettrogodišnjakinje

Radulovića traže zbog silovanja dvadesettrogodišnjakinje

Nikšićka policija traga za R.R. zbog sumnje da je silovao dvadesettrogodišnju žensku osobu. On se, kada su policajci krenuli da ga hapse, dao u bjekstvo.

Prema saznanjima "Vijesti", riječ je o višestruko osuđivanom Ranku Raduloviću.

Jedan od izvora kazao je da su policajci nakon što im je Radulović pobjegao pucali u automobil u kom se on nalazi, posle čega je Radulović istrčao iz tog vozila i pobjegao ka periferiji grada.

Iz Uprave policije saopštili su da je policija postupala u odnosu na prijavu ženske osobe da je nad njom izvršeno silovanje.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podogorici po čijem je nalogu, a po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršen pretres prostorija koje koristi lice R.R", kazali su iz policije.

Nakon pretresa i informacija o preduzetim radnjama postupajući tužilac je kvalifikovao krivično djelo silovanje i naložio da se R.R. uhapsi, nakon čega se on dao u bjekstvo.

"Prilikom preduzimanja službenih mjera i radnji od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić sa ciljem lociranja i lišenja slobode osumnjičenog R.R., on se dao u bjekstvo ne zaustavljajući se na znak stop izdat od strane službenika policije, udaljavajući se iz gradskog područja u pravcu periferije grada i za njim policija intenzivno traga", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.