Bijelo Polje: Prilikom pada na neozbjeđenom gradilištu gradskog trga djevojčica zadobila prelom podlaktice
RADOVI NA GRADSKOM TRGU/ - M.N.

Bijelo Polje: Prilikom pada na neozbjeđenom gradilištu gradskog trga djevojčica zadobila prelom podlaktice

Kako "Dan" saznaje, četvorogodišnja djevojčica T.V. umalo je prije dvije večeri stradala kada je pala na gradskom trgu u Bijelom Polju na otvorenom gradilištu pored ostataka Hadži Danušine džamije.

Kako "Dan" saznaje, četvorogodišnja djevojčica T.V. umalo je prije dvije večeri stradala kada je pala na gradskom trgu u Bijelom Polju na otvorenom gradilištu pored ostataka Hadži Danušine džamije. Djevojčica je zadobila povrede i ima otvoreni prelom podlaktice. Hitno je zbrinuta u Urgetnom centru bjelopoljske Opšte bolnice. Srećom djevijčica je izbjegla pad na armaturu koji je mogao biti tragičan. Roditelji djevojčice najavljuju krivične prijave protiv odgovornih u lokalnoj upravi.

– Ne interesuje me šta će da se radi sa gradskim trgom, ali mora ono što se radi na adekvatan način biti obilježeno i zaštićeno zaštitnom ogradom kako se nekom drugom djetetu ne bi desilo ono što se desilo mom djetetu. Ovdje na trgu boravi veliki broj djece i tu u blizini gradilišta igraju se ništa ne sluteći. Strašno je ovo što se desilo. Ostali su neobezbijeđeni šiljci armature, i ne smijem ni da pomislim šta je moglo da se desi da je pala na njih. I ovako dijete ima prelom podlaktice, a o traumama koje je doživjelo da i ne govorim. Tužićemo sve koji su za ovo odgovorni – kazali su ogorčeni roditelji djevojčice.

Podsjećamo, Islamska zajednica je za Bajram, uz dozvolu Odjeljenja bezbjednosti, na gradskom trgu organizovala veliki skup, a tada su sa gradilišta uklonjene ograde i drvene kućice. Nakon toga nekoliko dana ostalo je otvoreno i nezaštićeno gradilište na gradskom trgu. Juče ujutru u jutarnjim satima ponovo je na gradskom trgu postavljena zaštitna ograda, a u međuvremenu, na pločniku gradskog trga prolaznici su snimili zmiju.

Građani Bijelog Polja apeluju na predstavnike lokalne uprave da radove na gradskom trgu adekvatno obezbijede jer se veliki broj djece tu igra i, kako kažu, mogu da se dese neželjene posljedice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.