Užas u Sarajevu: Pronađena tri tijela u spaljenoj kući, požaru prethodili hici, policija sa opkolila naselje

Užas u Sarajevu: Pronađena tri tijela u spaljenoj kući, požaru prethodili hici, policija sa opkolila naselje

Vatrogasci su nakon požara pronašli tri tijela u porodičnoj kući u naselju Širokača u Sarajevu. Požar na Širokači je trajao satima i lokalizovan je tek u kasnim večernjim satima.

Lokalni mediji navode da su se prije požara čuli hici nakon čega su pripadnici specijalne policije sa dugim cijevima okružili kuću. Policija je saopštila da je oko 21.10 sati došlo i do eksplozije.

- Sat prije požara čuli smo vrisku i pucnjavu iz pravca te kuće. Šta je tačno bilo ne znam - navodi jedan meštanin za portal Crna-Hronika.

Širokača je u jednom momentu ostala i bez struje.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.