Lišene slobode dvije međunarodno tražene osobe

Lišene slobode dvije međunarodno tražene osobe

Juče su u dvije odvojene akcije lišena slobode dva lica koja su se potraživala na međunarodnom nivou, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ u saradnji sa službenicima NCB Interpol-a Podgorica, lišili su slobode A.M. sa Kosova radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam mjeseci zbog izvršenog krivičnog djela krađa.

A.M. je lišen slobode u Ulcinju, shodno direktnoj molbi za hapšenje koja je upućena od strane Ministarstva pravde Kosova", navode u saopštenju.

Osim toga, kako dodaju, službenici Sektora granične policije su na graničnom prelazu Dobrakovo lišili slobode državljanku Republike Srbije M.Ž. za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu potjernicu.

"Ona je pravosnažno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci zbog izvršenog krivičnog djela krađa.

Rješenjima sudija za istragu Višeg suda u Podgorici i Višeg suda u Bijelom Polju navedenim licima je određen ekstradicioni pritvor i slijedi dalja komunikacija NCB Interpol-a Podgorica sa ILECU Kosovo i NCB Interpol-om Beograd", zaključeno je u saopštenju.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.