DNP: Neka Milatović pošalje tetku u Moskvu

DNP: Neka Milatović pošalje tetku u Moskvu

Iz Demokratske narodne partije reagovali su na izjavu predsjednika Jakova Milatovića da su neki od najboljih prijatelja predsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova bez ikakve povezanosti sa diplomatijom su bili predlozi za ambasadore.

- Da nije bilo pogrešne "vanjske" politike DF-a, Jakov Milatović nikad ne bi postao predsjednik Crne Gore, žena mu se ne bi zaposlila u CEDIS-u, kum postao gradonačelnik, a tetka odbornica, saopštili su iz DNP-a. I to sve zahvaljujući nama krezubim i retrogradnim Srbima i Rusima koji su dobri samo kad treba da glasaju za njega.

A kad je kao ministar ekonomije učestvovao na Peterburškom forumu, je li to tad bilo u skladu sa vanjskom politikom, ili se radilo o Milatovićevoj ličnoj politici? Nažalost, od veljeg Srbina i Rusa u izbornoj kampanji, Milatović se, iako godinama mlad, pretvorio u ona dva džangrizava đeda iz Mapet šoua koji do podna mrze sebe, a od podna čitav svijet.

A to što je Milatović naumio da u Moskvu pošalje nekog svog kadra ili člana familije, kako bi bio nečiji špijun, a ne ambasador, više ne govori o njemu, nego o onima od kojih prima instrukcije. Ono što je sigurno, DNP mu neće slati špijune i one koji mrze Rusiju i ruski narod jer takvih u našim redovima nema, a Milatović uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi. I nemamo dilemu da bi DPS podržao takav predlog, jer bi tako i njihov nekadašnji član dobio visoku funkciju - piše u saopštenju Demokratske narodne partije.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.