Kosor: Hrvatska pomaže susjedima na putu ka EU, ali neke bi trebalo blokirati

Kosor: Hrvatska pomaže susjedima na putu ka EU, ali neke bi trebalo blokirati

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor kazala je da ta zemlja kao članica Evropske unije pomaže susjedima, ali da je došlo vrijeme kada bi neke trebalo blokirati.

Ona je na društvenoj mreži X komentarisala rezoluciju o Jasenovcu koju je usvojio crnogorski parlament i istakla da bi "za početak" Hrvatska trebalo da pozove svog ambasadora na razgovor u Zagreb.

-Naime, kaj; Deklaracija o Domovinskom ratu Hrvatskoga sabora jasno je potvrdila da su Srbija, Crna Gora i JNA bile agresori na Republiku Hrvatsku. RH je članica EU i pomaže susjedima na europskom putu. Dođe vrijeme kad bi neke trebalo blokirati - napisala je Kosor u objavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.