Ujedinjena neće na sastanak kod Milatovića

Ujedinjena neće na sastanak kod Milatovića

Ujedinjena Crna Gora neće prisustvovati sastanku kod predsjednik Crne Gore Jakova Milatovića, saopštio je predsjednik Ujedinjene Goran Danilović.

"Upravo sam obavijestio kabinet Predsjednika Crne Gore da danas neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu za sastanak", kazao je Danilović.

Kaže da ne želi da odazivanje pozivu bude povod za bilo kakva politička svrstavanja i prebrojavanja jer ovom prilikom to nije ni pametno ni poželjno.

"Ne smatram da bi zbog novonastale situacije politička javnost pravilno razumjela da Ujedinjena CG bude među rijetkim subjektima iz nekadašnje "avgustovske većine" koja bi učestvovala na sastanku u Vili Gorica u ovom formatu i ovim povodom", kaže se u saopštenju.

"Ruka ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju"

Moj danaṣ̌nji sastanak sa predstavnicima parlamentarnih partija za cilj ima razgovor o ključnim izazovima sa kojima se, u ovom trenutku, suočava Crna Gora na putu ka punopravnom članstvu u EU, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.