DPS: Laković da podnese neopozivu ostavku i zaštiti sebe, svoj poslanički klub i građane daljih poniženja koja im priređuje Spajić
Demokratska partija socijalista

DPS: Laković da podnese neopozivu ostavku i zaštiti sebe, svoj poslanički klub i građane daljih poniženja koja im priređuje Spajić

Poslanički klub Demorkatske partije socijalista pozvao je Miodraga Lakovića, predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju i zaštiti sebe i svoj poslanički klub dalje kompromitacije i poniženja kojima ih izlaže njihov partijski šef Milojko Spajić.

“Novi bijeg Spajića sa kontrolnog saslušanja u parlamentu, povodom nezakonitih odluka koje je donio u sektoru bezbjednosti, pokazatelj je nepoštovanja prema građanima i nerazumijevanja uloge Skupštine. Nije pitanje Spajićeve volje da li će doći na zakazano kontrolno saslušanje pred Odborom, već je to njegova obaveza, i ako to ne može da prihvati, trebalo je da ostane u Singapuru i bavi se privatnim biznisom, a ne da sjedi na poziciji predsjednika Vlade i ne radi ono što je u opisu njegovog posla“, navodi se u saopštenju DPS-a. 

Dodaju da razotkrivanje karaktera Milojka Spajića i njegovo prihvatanje da samo zbog koristoljublja i svoje fotelje sroza ulogu premijera do te mjere, da djeluje poput lift boja Andrije Mandića, ne smije se odraziti na kontrolnu ulogu zakonodavne vlasti.

“Zna Spajić da izbjegavanjem dolaska u Skupštinu građanima koji ga plaćaju gura prst u oko, ali ne mora da misli o posljedicama, jer upravo dogovara uvođenje nacionalista i desničara u svoju vladu. Nema te fotelje koja je vrijedna prihvatanja ponižavajućeg statusa kojeg Spajić nameće Miodragu Lakoviću i svojim poslanicima, tražeći od njih da brane neodbranjivo. Vidjećemo da li je u PES-u ostao neko ko je kadar da prekine to mučenje. Laković je na potezu“, poručuju iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.