Užas u Sibiru: Medved usmrtio ženu dok je pecala
UŽAS U SIBIRU: MEDVED USMRTIO ŽENU DOK JE PECALA/ CZAP

Užas u Sibiru: Medved usmrtio ženu dok je pecala

Stanovnica Nižnjeangarska u Burjatiji, na jugoistoku Sibira, koja je sama pecala na obali rijeke, nastradala je kada je napao medvjed, prenosi Burprirodnadzor.

- U Sjeverobajkalskom regionu, stanovnica Nižnjeangarska je sama otišla na pecanje u blizini rijeke Duškačanke, nedaleko od tajge, gdje je životinja možda pogrešno shvatila kao prijetnju ili je vidjela kao ulov. Od zadobijenih povreda je preminula - navodi se u saopštenju, prenijela je agencija.

Napominje se da su inspektori i lovci Burprirodnadzora ubili medvjeda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.