Dragović: Milatović želio da se prikaže kao politički lider, potez mu je nesmotren i naivan
Foto: PES

Dragović: Milatović želio da se prikaže kao politički lider, potez mu je nesmotren i naivan

Odluka predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da zakaže konsultacije bez prethodnog osiguranja prisustva učesnika je politički nesmotrena i naivna, te dovodi u pitanje autoritet predsjednika države, poručuje poslanik PES-a Darko Dragović. ⁣

"Neshvatljivo je zašto su pozvani predstavnici parlamentarnih partija umjesto ključnih figura poput glavnog pregovarača, ministarke za evropske poslove, predsjednika Vlade ili ministra vanjskih poslova.

Ovo pitanje je u njihovoj nadležnosti, što implicira da je predsjednik želio da iskoristi ovu priliku za politički performans, prikazujući se kao politički lider umjesto kao predsjednik svih građana.

Ako ovo ne smeta Danijelu Živkoviću i Dritanu Abazoviću, meni ne smeta da Jakov Milatović bude lider crnogorske opozicije", kazao je Dragović u emisiji "Minula neđelja" na A1. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.