Pokušala da prokijumčari 57 hiljada eura u donjem vešu, uhvatila je carina

Pokušala da prokijumčari 57 hiljada eura u donjem vešu, uhvatila je carina

Carinici su u saradnji s policijom 3. jula 2024. na graničnom prijelazu Gradina spriječili putnicu da preko granice prokrijumčari gotovo 57 hiljada eura u vešu koji je imala na sebi.

Iz Njemačke u Tursku u Poršeu

“Slučaj je otkriven kada je na kolonu za kontrolu na izlazu iz zemlje stigao “Porše Kajen” stranih registarskih oznaka, kojim su dva putnika putovala iz Njemačke u Tursku.

Iako su prijavili samo lični prtljag i dopušteni iznos gotovine, ličnom pretragom u donjem vešu i grudnjaku suvozačice pronađeno je 56 hiljada 800 eura”, piše na stranicama srpske carine.

“Daljnjom kontrolom u vozačevoj ličnoj torbici pronađeno je još 18 hilljada eura.”

Putnicima je vraćeno po 10.000 eura koje mogu bez prijave prenijeti preko granice, dok će o ostalom iznosu od 54 hiljade 800 eura odlučiti nadležni sud.”

poooo

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.