Adžić: Pružićemo otpor ako neko pokuša da na Lovćen postavi limeni objekat
Novak Adžić

Adžić: Pružićemo otpor ako neko pokuša da na Lovćen postavi limeni objekat

Iz Crnogorske evropske partije saopštili su da nikakve veze nemaju sa najavljenim skupom na Lovćenu, niti će na njemu učestvovavati, ali najavljuju da će pružiti otpor ako bi neko pokušao da na Lovćen postavi limeni objekat.

"Igre drugih smo davno procitali. U ime CEP-a  na tom skupu nema ovlašćenja da iko prisustvuje. Ja prvi neću, jer je to igra stare Udbe. Ali, ako bi iko pokušao na Lovćen da instalira limeni objekat, ne brinite, to će se ukloniti prije nego bi se i postavilo", saopštio je predsjednik CEP-a Novak Adžić, najavljujući da će lično, kao lider te partije, sa grupom pristalica učestvovatii u akciji da se ukloni isti.

"No, ne basta im ga postaviti. Pa me hapsite, mada je sve zakonito, biće mi čast robijati za Crnu Goru. Valjda razum vlada a ne ludilo! Apelujem na razum. U ime CEP-a kažem, nijedan objekat na Lovćen se stavljati  neće i ne može zakonski. A i otpor ćemo lično dati na čelu sa mnom ako bi to neko pokušao. Zlotvori i okupatori evo nas, tu sam prvi jer nam basta!", naveo je u saopštenju Novak Adžić, predsjednik Crnogorske evropske partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.