Deponija Mislov do konačno zatvorena za odlaganje otpada
Foto: Screenshot

Deponija Mislov do konačno zatvorena za odlaganje otpada

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević naveo je da ih je bukvalno prvog dana na vlasti sačekao požar na deponiji Mislov do.

"Na snimku možete vidjeti kako je to izgledalo tada i kakva je deponija sada kada je u završnoj fazi sanacije i zatvorena za odlaganje otpada. Radimo", naveo je Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

Podsjetimo, na sastanku ministra ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Damjana Ćulafića sa predsjednikom Opštine Markom Kovačevićem i predsjednikom Skupštine opštine Nemanjom Vukovićem početkom mjeseca, dogovoreno je zatvaranje deponije.

Mislov do privremena je gradska deponija od 2003. godine.

RTNK

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.