Ulcinj: Zaposleni u marketu osumnjičen da je prisvojio 2.000 eura i upotrijebio ih za igre na sreću
Ilustracija

Ulcinj: Zaposleni u marketu osumnjičen da je prisvojio 2.000 eura i upotrijebio ih za igre na sreću

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ - Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, procesuirali su jednu osobu zbog zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju, saopštila je Uprava policije.

"Odjeljenju bezbjednosti u Ulcinju je od strane jednog marketa prijavljeno da je njihovom zaposlenom, S.P., iz otključanog automobila, otuđen novac od prometa iz navedenog marketa, u iznosu od 2.000 eura. 

Preduzimanjem operativnih i drugih mjera i radnji na terenu, te nakon prikupljenih obavještenja o navedenom događaju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti u Ulcinju su došli do saznanja da je zaposleni u marketu, S.P. (31) iz Ulcinja, neovlašćeno prisvojio novac pomenutog marketa i navedenu svotu novca upotrijebio za igre na sreću", piše u saopštenju policije. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju po čijem je nalogu protiv S.P. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.