Mandić tvdi: Milatović nije mogao da vrati zakone, jer mu još nijesu ni poslati

Mandić tvdi: Milatović nije mogao da vrati zakone, jer mu još nijesu ni poslati

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Andrija Mandić, demantovao je izjave predsjednika Jakova Milatovića o vraćanju zakona o PDV-u i akcizama, saopštivši da ti zakoni još nijesu ni poslati predsjedniku na razmatranje.

Na sjednici Skupštine Crne Gore, predsjednik Skupštine Andrija Mandić demantovao je izjave predsjednika države Jakova Milatovića, koji je ranije danas kazao da je Skupštini na ponovno razmatranje vratio zakone o PDV-u i akcizama, usvojene prošle sedmice. Milatović je, kako je prethodno naveo, takođe vratio i zakon o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje, tvrdeći da ugrožava Fond PIO i sistem međugeneracijske solidarnosti.

Međutim, Mandić je pojasnio da ova dva zakona još nijesu ni poslata Milatoviću, te da nije mogao da ih vrati Skupštini.

“Ja još nijesam poslao predsjedniku Crne Gore ta dva predloga Zakona, pa samim tim nije mogao da ih vrati. Mogao je da kaže da će da ih vrati, ali ja ih još nijesam poslao”, kazao je Mandić.

Dodao je da će zakoni biti poslati predsjedniku Milatoviću sjutra tokom dana.

Ova konfuzija otvara pitanja o pravim motivima iza ovakvih izjava i da li se one koriste za političke poene uoči predstojećih lokalnih izbora u Podgorici 29. septembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.