Za dva sata prikupljeno preko hiljadu eura za pomoć malenom Jasminu

Za dva sata prikupljeno preko hiljadu eura za pomoć malenom Jasminu

Posredstvom platforme humanost.com, u rekordnom roku, prikupljena su sredstva u iznosu od 1.370 eura koje su potrebne kako bi se obezbijedili osnovni uslovi za Jasminov oporavak nakon operacije.

Prije godinu dana, jednogodišnjem Jasminu Driniju iz Podgorice, dijagnostikovan je tumor krvnih sudova, što je prouzrokovalo brojne zdravstvene probleme. Nakon dugotrajnog liječenja, Jasmin će biti operisan u Kliničkom centru u Podgorici.

"Njegovoj devetočlanoj porodici, koja živi u izuzetno teškim uslovima, bila je neophodna podrška kako bi se obezbijedili osnovni uslovi za Jasminov oporavak nakon operacije. Posredstvom platforme humanost.com, u rekordnom roku, prikupljena su sredstva u iznosu od 1.370 eura, koja će biti iskorišćena za obezbjeđivanje peći na drva za predstojeće zimske mjesece, kreveta, kao i osnovnih životnih namirnica za malenog Jasmina", kaazali su iz organizacije.

Poručili su da ova akcija još jednom potvrđuje snagu naše zajednice i spremnost da pomogne onima kojima je najpotrebnije.

Izvor:rtcg

Izvor:RTCG

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.