Spajić: Opomenuo sam Aleksića, razumijem da je Srbin, ali mi služimo državi Crnoj Gori
Milojko Spajić

"Ovo se neće tolerisati ubuduće"

Spajić: Opomenuo sam Aleksića, razumijem da je Srbin, ali mi služimo državi Crnoj Gori

Premijer Milojko Spajić kaže kako je opomenuo vicepremijera Budimira Aleksića, nakon što je u jučerašnjem saopštenju Vlada proslijedila fotografiju nastalu tokom njegove posjete Beogradu, a na kojoj nije bilo crnogorske zastave.

"Opomenuo sam Aleksića zbog tog propusta. U saopštenju koje je otišlo javnosti bila je istaknuta neformalna slika sa platoa na ulazu u Ministarstvo kulture Srbije", rekao je on za Novu M.

Bilo je, kaže, čudno što u tom saopštenju nije bilo ostalih fotografija, na kojima je, tvrdi on, bilo zastava Crne Gore.

Aleksić tvrdi da je crnogorska zastava bila istaknuta…
Propust je, dodaje, bio "na našoj strani"

"Ne sumnjam da je to bila neka zla namjera, razumijem da je Srbin, ali mi služimo državi Crnoj Gori. Ovakve stvari se neće tolerisati u budućnosti", kazao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.