Konatar: Spajić i Mandić više ne znaju šta rade i svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru

Konatar: Spajić i Mandić više ne znaju šta rade i svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru

A onda, ističe Konatar, isti taj Mandić zakazuje sjednicu samo tri dana pred izbore u Podgorici, da bi u finišu kampanje iskoristili zakone o smanjenju doprinosa za Fond PIO i podizanju poreza i akciza, koje je predsjednik Milatović odbio da potpiše, jer su ti zakoni tek loši i pogubni za Crnu Goru

"Milojko Spajić i Andrija Mandić više ne znaju šta rade i svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru. Mandić prvo otkazuje sjednicu da bi Spajić pobjegao zbog lošeg zakona o razvojnoj banci, plašeći se naših argumenata i kritike, navodno zbog brige da se Skupštinska govornica ne koristi u kampanji", saopštio je potpredsjednik i šef poslaničkog kluba URE Miloš Konatar.
A onda, ističe Konatar, isti taj Mandić zakazuje sjednicu samo tri dana pred izbore u Podgorici, da bi u finišu kampanje iskoristili zakone o smanjenju doprinosa za Fond PIO i podizanju poreza i akciza, koje je predsjednik Milatović odbio da potpiše, jer su ti zakoni tek loši i pogubni za Crnu Goru.

Sreća za Crnu Goru je što su Spajića i Mandića građani pročitali i to će im jasno reći 29. septembra na izborima u Podgorici – da ne pristaju na njihove prevare i ponižavanje Crne Gore”, zaključio je šef poslaničkog kluba GP URA.

Izvor:ANALITIKA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.