Iznenada preminuo bodibilder Ilija Jefimčuk, poznat kao „Mutant

Iznenada preminuo bodibilder Ilija Jefimčuk, poznat kao „Mutant

Uzrok smrti nije poznat

Ilija Golem Jefimčuk, jedan od najpopularnijih bodibildera na svijetu, preminuo je u 37. godini, prenose mediji.

Taj bodibilder godinama je radio kao fitnes trener, sa ciljem da pomogne ljudima koji su željeli da steknu što više mase kroz bodibilding. Visok 185 centimetara, sa 159 kilograma težine, bodibildingom je počeo da se bavi kao tinejdžer, pišu mediji.

„Znam samo da sam želio da imam grudne mišiće i bicepse kao Arnold Švarceneger“, rekao je on u izjavi za „Muscular Development“ 2020. godine.

Ali, nije mu Švarceneger bio jedini uzor:

„Želio sam da budem Hulk, toliko veliki da svi primjete“, istakao je Jefimčuk, kog su ljubitelji ovog nadmetanja znali pod nadimkom „Mutant“.

Uzrok smrti nije poznat.

Izvor:ANALITIKA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.