Belan: Crna Gora će biti članica EU, ne teritorija Velike Srbije!

Belan: Crna Gora će biti članica EU, ne teritorija Velike Srbije!

Često ističem, stvari su vrlo jednostavne. Sa jedne strane imamo put prema Evropskoj uniji i društvu razvijenih demokratskih država, a sa druge mrak koji u ovom videu jasno i precizno oslikava zagovornik ratnih zločina i genocida, i kako se sam hvali kreator "srpske revolucije" u Crnoj Gori A. Raković, poručuje Vatroslav Belan, jedan od lidera Evropskog saveza i predsjednik Liberalne partije.

"Isključivo na nama je da se izborimo za to da naša đeca iz udžbenika stiču najvažnija znanja budućnosti, a ne da o počiniocima genocida uče
kao o herojima. Na nama je da pokažemo fašisti Rakoviću, njegovim šefovima i  finansijerima da će im san o Crnoj Gori kao teritoriji Velike Srbije,
ostati samo to - san! Učinimo da se Crna Gora istinski vrati na evropski i euroatlantski put, da zauvijek raskrsti sa balkanskim šovinističkim velikodržavnim avetima i da se time Rakoviću i svim Rakovićima njihov san pretvori u vječni košmar! Krenimo odmah 29. septembra!", naveo je Belan.

Izvor:Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.