Belan: Prvo ćemo promijeniti vlast u Podgorici, a onda i u državi

Belan: Prvo ćemo promijeniti vlast u Podgorici, a onda i u državi

Premijer Spajić kaže da nema razvoja Podgorice ako Vlada vodi jednu politiku, a lokal drugu, naveo je na mreži X predsjednik Liberalne partije i jedan od lidera Evropskog saveza Vatroslav Belan.

“Učinjelo nam se da su prije 2020. bili snažni protivnici takvog stava i da su krvarili za pluralizam, demokratiju, a protiv jednoumlja”, naveo je Belan.

No, kako poručuje, “riješićemo mu taj problem”.

“Sad ćemo promjeniti vlast u Podgorici, a zatim i Vladu i učiniti da se i na lokalu i u državi vodi politika na istoj liniji – u korist Podgorice i države Crne Gore”, zaključio je Belan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.