Slavko Stojanović priznao učešće u švercu cigareta
Privođenje Stojanovića, Foto: Vijesti

Slavko Stojanović priznao učešće u švercu cigareta

Bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović danas je u Višem sudu u Podgorici priznao krivicu za djelo krivično djelo zloupotreba službenog položaja, odnosno u vezi šverca cigareta koje su pronađene u kamionu. Rekao je da se kaje, prenose Vijesti.

Okrivljeni Stojanović nije priznao krivicu za nedozvoljeno držanje pištolja.

Njegov branilac advokat Miroslav Adžić, kazao je pred sudskim vijećem da je odbrana ponudila predlog o zaključenju sporazuma o priznanju krivice. Specijalni državni tužilac Jovan Vukotić je naveo da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) to odbija.

Stojanović je optužen za krivična djela zloupotreba službenog položaja i nedozvoljeno držanje oružje i eksplozivnih materija. Njega SDT tereti da je zloupotrebom službenog položaja oštetio državnu kasu za 112.504 eura.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.