Ispod tapeta pronašao poruku bivše stanarke iz 1975. pa krenuo u potragu za njom

Ispod tapeta pronašao poruku bivše stanarke iz 1975. pa krenuo u potragu za njom

Dok je renovirao svoj dom, jedan čovjek je ispod starih tapeta otkrio zagonetnu poruku napisanu 1975. godine, koju je objavio na društvenim mrežama, piše The Mirror.

“Ja sam ovdje, ti si tamo, odvojeni smo samo vremenom. Kakva je budućnost? Ili sam ja prošlost? Jedini odgovor na to – ti si moja budućnost, ja sam tvoja prošlost. Želim ti dobar dan”, glasi poruka za koju je saznao da ju je kao tinejdžerka napisala bivša stanarka kuće, Eileen Walmsley.

Vlasnik je zamolio ljude na društvenim mrežama da mu pomognu da pronađe Eileen, gotovo 50 godina nakon što je na zidu svoje sobe napisala zagonetnu poruku.

Njegova potraga urodila je plodom. Eileen je sada u 60-ima i preziva se Palmer, a otkrila je kako je poruku napisala dok su njeni roditelji preuređivali njenu sobu.

Eileen se oduševila kad je saznala da je neko otkrio njenu poruku i ostala je u kontaktu s porodicom koja živi u njenom starom domu.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.