Klupe i stolovi od eko materijala za dvorište OŠ „Vuk Karadžić u Podgorici

Klupe i stolovi od eko materijala za dvorište OŠ „Vuk Karadžić u Podgorici

Povodom obilježavanja 34 godine od kada je Crna Gora proglašena ekološkom državom, ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Andjela Jakšić-Stojanović i izvršni direktor preduzeća Deponija d.o.o.Podgorica, Aleksandar Božović, posjetili su OŠ „Vuk Karadžić“ na Zabjelu.

Tom prilikom je gospodin Božović uručio mobilijar za dvorište koji obuhvata dva seta klupa i stolova napravljenih od eko materijala, kao i posude za selektivno odlaganje otpada, a na isti način će biti oplemenjeno i dvorište OŠ „ Vuk Karadžić“ u Beranama.

Nakon uspješno realizovane aktivnosti prikupljanja i recikliranja udžbenika i svesaka nastavili smo saradnju kroz opremanje školskih dvorišta kako bismo podsticali razvoj ekološke svijesti i doprinijeli očuvanju životne sredine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.