Ovi datumi u oktobru su ključni za pravu ljubav: Moćan uticaj Venere na međuljudske odnose
Shutterstock

Ovi datumi u oktobru su ključni za pravu ljubav: Moćan uticaj Venere na međuljudske odnose

Oktobar donosi snažan uticaj Venere na ljubavni život, pružajući vam savršenu priliku da preuzmete inicijativu i doživite nešto prelijepo kroz ljubav.

Ako mislite da će oktobarska pomračenja donijeti samo izazove, razmislite ponovo – Venera je uvijek velikodušna! Svakog mjeseca njeno povezivanje sa Mjesecom stvara jaku energiju u univerzumu, koja pogoduje susretima i ljubavnim vezama koje mogu promijeniti vaš život.

U oktobru, ključni datumi su 5. i 6. oktobar – tada Venera ulazi u trigon sa Marsom, što stvara savršeno čulno razumijevanje između muške i ženske energije. Tih dana je velika šansa da ćete sresti nekoga ko je temperamentan, emotivan, ali i razigran prema vama.

Dakle, ljubav vas čeka!

Ovo bi moglo biti vrijeme kada ćete osjetiti jaku privlačnost, jer Venera u Škorpiji pojačava snažnu seksualnu energiju u vazduhu!

Međutim, ne očekujte odmah ozbiljnu vezu. Oboje možda dolazite iz izazovnih perioda, što može usporiti tempo razvoja veze, ali ne brinite – to je dio procesa kroz ljubav.

Zašto preuzeti inicijativu 5. i 6. oktobra?

Venera i Mars formiraju trigon 5. i 6. oktobra, što znači da je idealan trenutak da vi preuzmete kontrolu nad situacijom. Ova planetarna kombinacija obećava pozitivan ishod.

Mars u Raku čini muškarce romantičnijim, a noćni izlasci mogli bi dovesti do razgovora i osjećaja da ste se tražili cijelog života.

Zašto je 8. oktobar 2024. ključan za ljubav?

Najvažniji ljubavni događaj oktobra očekuje nas 8. oktobra, kada Venera u Škorpiji formira trigon sa Marsom u Raku. Ovaj dan je ključan za duboke, senzualne interakcije između suprotnih polova.

Muškarci će biti suptilniji i pažljiviji, dok će žene pokazivati ljubav, strast i snagu u isto vrijeme.

Oktobar donosi savršene prilike za ljubav – iskoristite ih!

Izvor CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.