Ridli Skot najavio novi film i obradovao publiku

Ridli Skot najavio novi film i obradovao publiku

"Već razvijam ideju za film Gladijator 3. Ozbiljan sam! Zapalio sam fitilj", izjavio je Skot, prenosi Variety.

Ridli Skot još uvek nije gotov sa serijalom Gladijator. Poznati reditelj trenutno promoviše svoj nadolazeći film Gladijator 2, a u nedavnom intervjuu za časopis Premiere otkrio je da već ima ideju za Gladijator 3.

"Već razvijam ideju za film Gladijator 3. Ozbiljan sam! Zapalio sam fitilj", izjavio je Skot, prenosi Variety.

"Kraj Gladijatora II podsjeća na Kuma. Dakle, sledeći film biće o čovjeku koji ne želi da bude tamo gdje se nalazi."Iako je Skot već u avgustu izjavio da je Gladijator II najbolja stvar koju je ikada napravio, budućnost njegove franšize zavisi od uspjeha nadolazećeg filma. Glavnu ulogu u Gladijatoru II igra Pol Meskal. U filmu glume i Denzel Vošington, Pedro Paskal i Džozef Kvin.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.