DPS: Šaranović pozvao građane da počine krivično djelo i sam ušao u zonu krivične odgovornosti

DPS: Šaranović pozvao građane da počine krivično djelo i sam ušao u zonu krivične odgovornosti

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović pozvao je građane da počine krivično djelo čime je i sam ušao u zonu krivične odgovornosti, tvrde iz Demokratske partije socijalista DPS.

https://www.cdm.me/politika/saranovic-nikolicu-svako-ko-je-upisan-u-biracki-spisak-ima-pravo-da-glasa-osim-ako-sada-ne-tvrdite-da-ste-krivotvorili-biracki-spisak/

“Ponavljamo još jednom – procesuiraćemo svakog pojedinca koji glasa u drugim državama a danas ostvari biračko pravo i u Podgorici”, objavljeno je na X nalogu DPS-a.

Takođe, podsjećaju da će o svemu obavijestiti međunarodnu zajednicu i zahtijevati istragu Evropske komisije budući da je izborni turizam sa elementima organizovanosti postao regionalni problem.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.