DESETINE PRIJAVA POLICIJI: Tokom noći nestale tablice vozila iz Srbije

DESETINE PRIJAVA POLICIJI: Tokom noći nestale tablice vozila iz Srbije

Više građana prijavilo je nestanak registarskih tablica sa vozila registrovanih u Srbiji tokom lokalnih izbora u Podgorici. Kako portal Standard saznaje, osim ukradenih tablica zabilježeni su i slučajevi lomljenja retrovizora i bušenja guma na vozilima sa srpskim registarskim oznakama.

Tokom lokalnih izbora u Podgorici, prijavljeni slučajevi krađe registarskih tablica i oštećenja vozila iz Srbije

Prema informacijama koje je Standard objavio, noć uoči izbora Podgorica je bila puna vozila iz Srbije i Republike Srpske, što je izazvalo veliku pažnju građana.

Neki od oštećenih vozača obavjestili su javnost putem društvenih mreža, izražavajući zabrinutost zbog ovih vandalskih akata.

Iz Uprave policije do sada nijesmo dobili povratnu informaciju o ovim incidentima.

Građani pozivaju nadležne organe da riješe ovaj problem i obezbjede sigurnost vozila tokom izbornog procesa.

viberimage20240929113152789964x1200

Izvor:Standard

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.