Vuković-Kuč: Na djelu izborna seoba, Srbija ovdje ima svoje igrače

Vuković-Kuč: Na djelu izborna seoba, Srbija ovdje ima svoje igrače

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković-Kuč ocijenila je da je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović funkciju podredio partijskoj.

Ona je na javnom servisu govorila o situaciju sa uvezenim biračima koji imaju duplo biračko pravo u Crnoj Gori i Srbiji, odnosno Republici Srpskoj.

,,Desila se afera koja da je kojim slučajem otkrivena u vrijeme vladavine DPS-a, sigurno bi sve partije i NVO govorile o tome. Na djelu je izborna seoba ili izborna migracija. Srbija ovdje ima svoje igrače. To su njihovi podanici”, poručila je Vuković-Kuč.

Desilo se, kako kaže, to što prolazi ispod radara javnosti, ali je, kako kaže, DPS otrio tzv. izbornu seobu.

,,Tužilaštvo će se baviti spiskovima koje je DPS dostavio”, istakla je Vuković-Kuč.

Poslanica PES-a Jelena Nedović na RTCG je kazala kako smatrada od te priče nema ništa.

,,Šaranović je objasnio situaciju”, rekla je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.