Šehović: Impresivan rezultat Evropskog saveza, debakl vladajuće većine na državnom nivou

Šehović: Impresivan rezultat Evropskog saveza, debakl vladajuće većine na državnom nivou

S ponosom ističemo da je Evropski savez, svega nekoliko mjeseci nakon formiranja, ostvario impresivnih oko šest odsto na izborima u Podgorici, poručio je lider Socijaldemokrata (SD) i član Evropskog saveza Damir Šehović

Ovo je, kako je rekoa, pokazatelj snage građanske politike.

“Kao što smo i najavili, zahvaljujući ovom uspjehu, ključevi Podgorice su u našim rukama. To znači da će buduća vlast biti formirana na principima građanskog koncepta koji smo obećali, ili je neće biti. Jedino oni koji prihvataju te vrijednosti, mogu biti dio nove gradske vlasti”, rekao je Šehović.

Međutim, dodaje da je “ovdje još jedna poruka ključna”.

“Vladina interesna koalicija je izgubila izbore i već sada je jasno da nas čekaju vanredni parlementarni izbori. Hvala svima na povjerenju! Ovo je pobjeda evropske i pristojne Crne Gore, i takva će već od sjutra biti Podgorica, oslobođena “oslobodioca” i lišena populista i nacionalista. Nastavljamo zajedno da gradimo Podgoricu i Crnu Goru po mjeri svih njenih građana”, poručio je Šehović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.