U Štokholmu uhapšen Vladimir Erić: Povezan sa slučajem “Tunel“
Vladimir Erić, Foto: Vlada Crne Gore

U Štokholmu uhapšen Vladimir Erić: Povezan sa slučajem “Tunel“

Po međunarodnoj potjernici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, uhpašen Vladimir Erić (32) državljanin Republike Srbije, a kojeg naša država potražuje zbog slučaja “Tunel“.

“On je namjeravao da u Štokholma otputuje za Beograd, ali je uhapšen po međunarodnoj potjernici Crne Gore. Erić se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa i krivično djela sprječavanje dokazivanja u saizvršilaštvu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Slijedi komunikacija između Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Švedske pravosudnim kanalima radi izručenja ovog lica našim nadležnom organima.

Zbog sumnje da su kopali tunel do depoa podgoričkog Višeg suda policija Crne Gore potražuje još državljana Srbije Veljka Markovića (32), Milana Markovića (53) i Dejana Jovanovića (30).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.