'Apsolutno divlji': Conor McGregor, drugi profesionalci reagiraju na nokaut Mikea Perryja od 60 sekundi na BKFC KnuckleMania 4

'Apsolutno divlji': Conor McGregor, drugi profesionalci reagiraju na nokaut Mikea Perryja od 60 sekundi na BKFC KnuckleMania 4

Mike Perry je ispunio svoje obećanje o brzoj i laganoj noći u glavnom događaju BKFC-ove godišnje blockbuster emisije. Perry se suočio sa bivšim UFC veteranom Thiagom Alvesom u KnuckleMania 4 headlineru u subotu u Peacock Theatreu u Los Angelesu.

“Platinum” je trebalo samo 60 sekundi da izbaci Alvesa, pošto ga je ispustio velikom lijevom rukom. Alves je uspeo da stane na noge pre brojanja od 10, ali nije mogao da ostane na nogama jer je bio teško povređen, što je dovelo do toga da je sudija odmahnuo.
 

Nakon pobjede, Perry je dao žestoku promociju nakon borbe, prozvavši Darrena Tilla, pa čak i poslao poruku s poštovanjem Nateu Diazu, koji je sjedio u gomili i u akciji. Kolege profesionalni borci, uključujući novog suvlasnika BKFC-a Conora McGregora, prihvatili su Perryjev rad i dali svoje reakcije na još jednu pobjedu u prekidu za lice promocije.

Izvor:.mmafighting.com

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.