Đina Jauković debitovala za Bukurešt

Đina Jauković debitovala za Bukurešt

Početkom avgusta je stigla u Bukurešt, još nije bila spremna nakon druge operacije prednjih ukrštenih ligamenata (istog koljena) i oporavka da uđe u maksimalan rad, ali… Ko čeka i dočeka – Đurđina Đina Jauković je u 5. kolu rukometnog šampionata Rumunije upisala prve minute za ekipu koja nastupa u Ligi šampiona i brani domaći trofej.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Naša reprezentativka je u derbiju kola imala zapaženi odbrambeni učinak u trijumfu Bukurešta nad Bistricom (33:30). I to što je igrala – bilo je odlično.

Vidjelo se da će Jauković brzo na teren tokom prošle sedmice kada je radila treninge sa crnogorskom reprezentacijom. Ovo su pravi signali za naš nacionani tim kojeg krajem novembra očekuje nastup na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Reprezentacija.me

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.