Stradao bivši fudbaler: Pregazio ga kamion
Foto: Instagram

Stradao bivši fudbaler: Pregazio ga kamion

Bivši fudbaler Santos Olmo (44), koji je radio kao skaut i pomoćnik sportskog direktora Saragose, tragično je nastradao nakon što ga je pregazio kamion.

Vijest o njegovoj smrti prenio je „AS“ i naveo da se nesreća dogodila u utorak veče.

Santi Olmo je tokom karijere igrao za Elče, Granadu, Kadiz, Herkules i ostale timove, dok je istovremeno, osim kao pomoćnik direktora, radio i kao skaut tima i bio je smatran i jednim od ključnih operativaca kluba

Vijest o njegovoj smrti potvrdio je i klub.

„Sa bolom u našim srcima objavljujemo smrt Santosa Santija Olma, člana tehničkog tima Real Saragoze koji nas je napustio u utorak u 44. godini života. Santi je neumorno radio na skautiranju igrača, posebno se fokusirajući na prvu i drugu ekipu Saragose. Nikad nećemo zaboraviti njegovu volju, ljubaznost i osmijeh. U ovim teškim trenucima porodici želimo da izrazimo najiskrenije saučešće“, poručili su iz kluba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.