Milošević: Bolje nego što sam očekivao

Milošević: Bolje nego što sam očekivao

Na debiju novog trenera Sava Miloševića, Partizan je bio ubjedljiv protiv Tekstilca iz Odžaka

Beograđani su u Humskoj pobijedili sa 4:1, probili se na peto mjesto na tabeli, ali I zabilježili prvi truijumf na svom terenu posle dva mjeseca.

-S obzirom na celokupnu situaciju u klubu, ovo je bolje nego što sam i ja očekivao. Očekivao sam više problema na terenu. Ali, momci su bili zaista disciplinovani, sve su ispoštovali sa treninga. Mislim da smo i po igri i šansama zaslužili da vodimo i rekao sam igračima u pauzi da ako ovako nastavimo, da nećemo imati problema. Mogu da budem zadovoljan, ali to je i dalje jedan proces. Ovo nam je druga pobjeda u nizu i rezultati najbolje liječe krizu. Dobra stvar je što sada imamo i tu pauzu od dvije sedmice, ali još ima puno stvari koje ova ekipa može bolje. Ovo danas je bilo solidno, ali ne može tako brzo da bude još bolje – rekao je Savo Milošević, a prenose beogradski mediji.

izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.