Vuković Kuč: Za nas država nije roba pijačna, spriječićemo Spajićev zalet u identitetsku zonu
Aleksandra Vuković Kuč, Foto: DPS

Vuković Kuč: Za nas država nije roba pijačna, spriječićemo Spajićev zalet u identitetsku zonu

Za nas država nije roba pijačna i spriječićemo ovaj Spajićev zalet u identitetsku zonu, kazala je potpredsjednica Demokratske partije socijalista (DPS) i poslanica Aleksandra Vuković Kuč, reagujući na današnje izjave crnogorskog premijera o izmjenama Zakona o državljanstvu.

“Mislim da je sramno da se premijer odriče države u kojoj ima tu funkciju, jer bi taj čin ukazivao ne samo na to da je najamnik Andrije Mandića nego i da najveće državne odluke, kakva je pitanje Zakona o državljanstvu, donosi zbog lične satisfakcije, jer je sam, protivustavno, bio vlasnik dvojnoga državljanstva, kao i predśednik Skupštine, kome “dođe” tu uslugu, ko da je Crna Gora roba za pijacu. Za nas država nije roba pijačna i spriječićemo ovaj Spajićev zalet u identitetsku zonu, o kojoj zna onoliko koliko mu o njoj napiše njegov Dalaj Lama”, navela je Vuković Kuč na mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.