Pošta Crne Gore: Naručivanje pošiljaka preko AliEkspresa funkcioniše nesmetano, nikad nismo imali zaključen ugovor
Pošta Crne Gore

Pošta Crne Gore: Naručivanje pošiljaka preko AliEkspresa funkcioniše nesmetano, nikad nismo imali zaključen ugovor

Pošta Crne Gore nikada nije imala zaključen ugovor sa platformom “AliExpress”, a naručivanje pošiljaka funkcioniše nesmetano, kazali su iz Pošte Crne Gore.

Oni su to saopštili povodom upita upućenih u vezi sa navodima da je internet platforma za trgovinu putem interneta AliExpress raskinula ugovor sa Poštom Crne Gore.

“Naručivanje pošiljaka preko ove platforme funkcioniše nesmetano i dostava se vrši na isti način kao i do sada. Cjelokupan međunarodni poštanski saobraćaj funkcioniše nesmetano i sve pošiljke koje pristižu iz inostranstva preko partnerskih poštanskih uprava uredno su dostavljene fizičkim i pravnim licima koja su označena kao primaoci, kao što je i do sada bio slučaj”, navode u saopštenju.

Želeći da, kako kažu, umanje zabrinutost građana Crne Gore, podsjećaju da tačne i provjerene informacije u vezi sa uslugama Pošte Crne Gore mogu dobiti pozivom na broj 19895 ili dostavljanjem pitanja na email: info@postacg.me.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.