Uprava carina: Za mjesec zaplijenjena roba vrijedna više od 60 hiljada eura
Uprava carina

Uprava carina: Za mjesec zaplijenjena roba vrijedna više od 60 hiljada eura

Službenici Uprave carina, u toku posljednjih mjesec, izvršili su 7.513 detaljnih kontrola vozila i roba i tom prilikom utvrđene su 42 nepravilnosti za koje je izdat 51 prekršajni nalog i izrečene novčane kazne u iznosu od 47.550 eura, naveli su u saopštenju.

Iz Uprave carina ističu da je zaplijenjena roba vrijednosti 60.561,74 eura.

“U strukturi krijumčarene robe preovlađuju akcizni proizvodi, odjevni predmeti, parfemi, auto djelovi, djelovi za mobilne telefone, oprema za fotografisanje, prehrambeni proizvodi, oprema za tetoviranje, bižuterija, satovi, alati, okovi…”, kazali su u saopštenju.

Zaključuju da Uprava carina nastavlja da posvećeno i neselektivno sprovodi aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.