Viljareal u nadoknadi pokorio Sevilju

Viljareal u nadoknadi pokorio Sevilju

"Žuta podmornica" odnijela cijeli plijen iz Andaluzije

Veliki trijumf ostvarili su fudbaleri Viljareala na gostovanju Sevilji. U okviru drugog kola španske La Lige "žuta podmornica" je na stadionu "Ramos Sančez Pichuan" slavila 2:1(1:1), postigavši pobjedonosni gol u petom minutu nadoknade. 

Rano su izabranici Marselinja Garsije Torala došli do vođstva pogotkom Arnauta Danjume u drugom minutu. Ipak, da se na pauzu ode egalu pobrinuo se Seviljin Dodi Lukebakio u finišu prvog poluvremena.

Baš kada je djelovalo da će obje ekipe biti prinuđene da se zadovolje osvojenim bodom, desio se šok za domaće, pošto je gostima tri boda donio Ajoze Perez četiri minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.